Wenkbrauwen & wimpers verven

Wenkbrauwen en wimpers verven is een veel gevraagde korte, snelle behandeling ter verfraaiing van de gezichtsuitdrukking. Het is het mooist als de wenkbrauwen na het verven worden gemodelleerd. Daarom wordt het vaak gecombineerd met epileren tijdens een gezichtsbehandeling.

 Hoe lang blijft de verf zitten?

Op de wimpers blijft de verf 3 tot 4 weken zitten en op de wenkbrauwen blijft de verf 3 tot 6 weken zitten. De verf vervaagt geleidelijk. Bij hele blonde haartjes doe ik na een week nog een 2e verf behandeling omdat de kleur dan beter pakt en langer houdt.

De behandeling duurt gemiddeld 15 min. Contactlenzen hoeft u niet uit te doen.

Verdere informatie

Het is raadzaam eventuele mascara en ander oogmake-up voor aanvang van de behandeling te verwijderen. Wel moet de huid schoon en vetvrij zijn.
Beide behandelingen zijn geheel pijnloos, wel kunnen de ogen even prikken of geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. Indien u weet dat u allergisch bent voor een bepaald bestandsdeel raad ik u aan mij van tevoren te informeren hierover.

Aandachtspunten:

  1. Als je al donkere haartjes hebt, heeft wimpers/wenkbrauwen verven weinig zichtbaar effect en daardoor weinig zin.
  2. Voor mensen met een lichte huidtype is het verven zeer geschikt.
  3. Voor de oudere huid is het ook zeer geschikt. Hoe ouder je wordt hoe dunner en lichter dehaartjes.
  4. Na het wimpers verven heb je minder make-up nodig.
  5. Als je veel zwemt zal de kleur eerder vervagen door het chloor in het water.
  6. Het is geen vervanger voor mascara. Mascara maakt de wimpers voller en hebben. eenwimperverlengend effect. En mascara blijft het maar 1 dag zitten terwijl de wenkbrauw verf na zo’n 3 tot 4 weken geleidelijk zal vervagen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb